MASSAGEPRAKTIJK RUMAH SENANG
Voor massages, blessurepreventie, advies en begeleiding -  Reiki en Healing behandelingen

Drum Healing

Wat is drum healing?


Tijdens de healing wordt je door de trilling, het geluid, ritme en energie van de drum in een diepe staat van ontspanning gebracht, waardoor je uit je hoofd gaat en in je lichaam zakt.

De resonantie/trilling die de drum geeft tijdens de healing zorgt ervoor dat er emoties, blokkades losgemaakt/aangeraakt worden. Weerstand en spanning in het lichaam nemen af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel. Drummen helpt je 'terug te vinden wat je kwijt was'. Lichamelijk maakt de resonantie ook veel los, dit kan betekenen dat pijnklachten voor een paar weken even weg kunnen zijn. Wellicht ligt er op deze pijn een blokkade of emotie, bewuste en onderbewuste emoties worden losgemaakt die zich in je lichaam hebben vastgezet. 


Zodra ik de drum in handen heb ben ik één en sta ik in verbinding met de bovenwereld. Tijdens een healing laat ik mij leiden door mijn gidsen, gevoel en intuïtie. Door daar naar te luisteren en hierop te vertrouwen weet ik precies waar en hoelang ik met de drum moet zijn. De emoties die gevoelt mogen worden en naar de voorgrond komen zijn de emoties of blokkades waar ik aandacht aan besteed. Zijn er emoties die naar voren komen maar waar nog geen aandacht aan gegeven mag worden omdat je daar nog niet aan toe bent, dan laat ik dit met rust. Dat maakt dat jij je volledig veilig kan voelen bij mij. Emoties en blokkades die op de achtergrond zijn geraakt zullen door mijn energie weggehaald worden. Je zult je daardoor lichter voelen omdat de energieveld (aura) om jou heen opgeschoond wordt. Met de chakra’s die aandacht nodig hebben (en de eventuele bijbehorende emoties), ga ik aan het werk. Na afloop van de sessie bespreken we de ervaring(en) met elkaar zodat je met een goed gevoel, in alle rust, naar (t)huis gaat.Hoe ziet een behandeling eruit?


Ik bereid met voor door te mediteren, me af te stemmen op jou en alleen de juiste energie toe te laten en nodig ik de windrichtingen, mijn krachtdieren, spirits en helpers uit om de energie die nodig voor de healing.


Vooraf aan de healing voer ik op jou een reinigingsritueel uit door te smudgen met salie, Paolo Santo of Floridawater. We bespreken als je het wilt jou aandachtgebieden voor healing.

Tijdens een healing hoef je alleen maar te liggen. Je laat je meevoeren op de klanken en trillingen van de sjamanendrum, ratel en zang. Na de healing sessie krijg je de tijd om rustig te ontwaken en weer terug te komen in je lichaam. We bespreken als jij het wilt jou ervaring onder genot van een kopje thee of glaasje water.


Na de healing bedank ik de windrichtingen, mijn krachtdieren, spirits en helpers en sluit ik de energie af.


Door een healing te ondergaan zul je pas echt ervaren wat dit met je kan doen. Ben je nieuwsgierig geworden en geeft bovenstaande uitleg je een goed gevoel? Dan geef ik jou graag een healing.


Voordelen van drumhealing zijn:

  • Het geeft innerlijke rust en diepe ontspanning en kan je hoofd leegmaken.
  • Het kan bewuste en onbewuste emoties los maken, het raakt aan waar het aan mag raken en los mag komen. Zowel emotioneel, fysiek als mentaal.
  • Het kan blokkades, die je op verschillende manieren hebt vastgezet, oplossen of verzachten.
  • Je chakra’s en je energieveld worden opgeschoond.
  • Het helpt je om te aarden, ontladen en om weer op te laden.
  • Het kan je inzichten geven met wat je bezighoudt.
  • Je krijgt er energie waardoor je lekkerder in je vel zit.
  • Het helpt om afvalstoffen los te maken en af te voeren.


Het is echt een momentje voor jezelf!