SPORTMASSAGE WALCHEREN - voor massages en meer
Home
COVID-19
Wie zijn wij
Sportmassage
Stoelmassage
Kokosstempel massage
Hotstone massage
Ontspannings massage
Reiki
Hooikoorts
Medical Taping
Blessure Preventie
Tarieven
Nieuws
Produkten
Contact
Contactformulier
AVG
Sitemap

Massage Party

Wat is een massage party?

Wil je echt iets unieks doen op een feestje, vrijgezellenavond of bedrijfsuitje! Wij komen bij je thuis, in het bedrijf of in onze eigen praktijk, met massagetafels en massageolie en ... genieten maar.
 

Het doel van de party is om jullie een leuke en ontspannende avond of middag te bezorgen samen met je vrienden en vriendinnen. Je hoeft alleen een badjas mee te nemen en van te voren even douchen. Dit is uit hygiënisch oogpunt voor ons beiden aan te bevelen.
 

Nadat je je hebt omgekleed en een badjas hebt aangetrokken, ben je er helemaal klaar voor. De massage duurt een half uur per persoon.

Het is natuurlijk nog spannender om niet te vertellen wat er staat te gebeuren. De verrassing zal dan des te groter zijn.

Het enige waar de  gastvrouw of gastheer voor moet kiezen is een verwarmde, rustige ruimte waar gemasseerd kan worden. De gastvrouw of heer zorgt voor de hapjes en de drankjes, wij zorgen voor de massages!

Voor sommige mensen is het niet prettig om gemasseerd te worden op de blote huid. In dit geval is het mogelijk om een stoelmassage te ontvangen. Op een speciale massage stoel kan de kleding aangehouden worden en voel je je na de behandeling weer heerlijk ontspannen.

De behandeling kan geheel zelf samengesteld worden, te denken valt aan:

• Massage rug, nek en schouders
• Massage achterzijde benen en voeten
• Massage voorzijde benen en voeten
• Stoelmassage
• Sportmassage 

Als gastvrouw of gastheer van de massage party ontvang je de behandeling als geschenk. Om iedereen voldoende aandacht te geven is het maximale aantal personen zes.  Meer dan zes personen is alleen mogelijk in overleg. 

Het tarief bedraagt € 26,50  per persoon voor een massage party in Vlissingen. Buiten Vlissingen worden reiskosten in rekening gebracht van  € 0,33 cent per kilometer.

Sportmassage Walcheren 06 - 11 15 13 30  | sportmassagewalcheren@gmail.com